INDIVIDUEEL

Coaching – Een weg naar Persoonlijk Success.

Voor individuen biedt Flow-How 2 verschillende benaderingen.

Het doel van beiden is om je te ondersteunen je bij het bereiken van je persoonlijke & professionele doelen door te focussen op de dingen die ertoe doen voor jóu.

Het herkennen van je Persoonlijke waarden is een voorwaarde om harmonie & balans in je leven te realiseren, door te focussen op je overtuigingen en & gedrag dat je dichter bij je gekozen doelen zal brengen, terwijl gedrag dat jou niet dient zal worden achtergelaten.

De Harada benadering

Anders dan andere benaderingen kijkt Harada naar je leven als geheel als startpunt en niet alleen de professionele activiteiten.  Harada neemt de balans in je leven als de basis for het realiseren van je doelen en focust dan op de verandering van gedragingen die jou niet dienen om deze privé of zakelijke doelen te realiseren.

We starten met een interactieve en Persoonlijke 2-daagse groepstraining in een relaxte & prachtige omgeving met 5-10 deelnemers, en stellen dan je eerste 3 maanden plan op .

Dit is jouw commitment om de verandering in jouw leven te starten en je ongebruikte potentieel te gaan gebruiken.

Op dag 1starten we met het vaststellen van je eigen drijfveren, waarvoor zet jij die extra stap? We definiëren niet alleen een doel, maar we gaan samen kijken hoe dit doel bijdraagt aan een waardevol gebied in je leven. Wat ga je anders dan nu ervaren nadat je je doel bereikt hebt? Om de kans op succes voor jou te vergroten zullen we ook stilstaan bij jouw ondersteunende systeem, want succesvolle mensen realiseren hun doelen nooit alleen!

Vervolgens gaan we op dag 2 verder met het opstellen van een plan dat bestaat uit balans gerelateerde activiteiten die een wezenlijke component zijn in het plan, als ook doel gerelateerde activiteiten. Daarnaast bevat het plan ook nieuwe routines om gedrag te veranderen dat je anders zou kunnen blokkeren je doelen te realiseren. Aan het eind van de training ben je klaar om voor jouw Flow te gaan!

Na de training vervolgen we het trajekt met 4-7 individuele coaching sessies, waarin we je begeleiden bij het realiseren van je plan, samen te kijken waarom het succesvol is of faalt, waarnaar we samen correctieve acties zullen bepalen.

De Persoonlijke benadering 

Voor een maatwerk, Persoonlijke benadering, bevelen we een serie van 1:1 coaching sessies aan waarin we zullen bepalen wat jou blokkeert om je volledige potentieel te bereiken op zowel persoonlijk als ook zakelijk gebied . Of we kijken samen hoe je geluk en balans kunnen bereiken op persoonlijk gebied waarna we samen een plan maken om de issues te bespreken en we de voortgang van de verandering monitoren die moeten leiden naar de gewenste doelen en het gewenste gedrag.

De timing en duur van de sessies zijn flexibel en zullen in het algemeen in onderling overleg worden georganiseerd passen bij je agenda en mogelijkheden.

WE KUNNEN JE OOK HELPEN MET

VERBETEREN VAN TEAM PRESTATIES