OVER LEON HINTZEN

Het is mijn passie om anderen te ondersteunen het beste uit zichzelf te halen in welke vorm, rol of context dan ook.

Vanaf de kleine jongen die prof-voetballer wilde worden, via consultancy en lijnmanagement binnen grote Nederlandse multinationals, naar gekwalificeerd en praktiserend LEAN Six Sigma Black Belt en uiteindelijk het opstarten van mijn eigen bedrijf als Trainer en Coach, al deze ervaringen hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben met veel levenslessen op mijn pad.

Ik draag deze lessen en inzichten met me mee en heb de waarde ontdekt om dit met anderen te delen, zowel zakelijk als ook vaak in een persoonlijke context. Dit is wat mij inspireert en me energie geeft!

Mensen zijn gelukkiger wanneer doelen duidelijk zijn, processen efficiënt, resultaten bereikt worden en de purpose helder is.
Doelen worden bereikt wanneer mensen gemotiveerd zijn, geïnspireerd worden en kunnen werken zonder onnodige stress of druk.

Ik ondersteun individuen en organisaties om dit in de praktijk te brengen. Daarbij bouw ik op mijn professionele en persoonlijke ervaringen, mijn diversiteit aan opleidingen. Vooral mijn persoonlijke waarden en overtuigingen en het is enorm krachtig en bevredigend van beide kanten.