TEAMS

Betekenisvol presteren

Teams presteren vaak onder de maat of tenminste bereiken ze zelden hun volledige potentieel door een variëteit van redenen zoals een lage betrokkenheid bij de bedrijfsdoelen, individuen die zich niet gehoord of gezien en ook niet gewaardeerd voelen voor de organisatie, slechte communicatie, gebruik makend van inefficiënte processen of het leven op de automatische piloot van niet-dienend gedrag.

Het bepalen van deze barrières en het zetten van concrete stappen om ze te bespreken kan de team performance laten groeien, worden betere resultaten bereikt voor zowel het team alsook het individuele team lid. Tegelijkertijd krijgt het zelfvertrouwen een ‘boost’ waardoor teamleden zelfs meer zullen bereiken dan wat ze eerder voor mogelijk hielden.

De benadering

Een unieke aanpak die gebaseerd is op verscheidene professionele expertises van verschillende professionele opleidingen (LEAN, Harada, Exciting Performance, Communication in Style),  inclusief een ‘deep-dive’ met diagnostische interviews, een 2-daagse Workshop op de locatie van de klant en zes 2-maandelijkse follow-up sessies. Deze training richt zich op het ‘excitement’ binnen het team en teamprestaties door de bedrijfsvisie en -missie af te pellen in tastbare en zinvolle doelen en deze te vertalen in een plan dat het team stretcht, inspireert en uitdaagt om superieure prestaties te gaan leveren.

D.m.v. de diagnose interviews met zowel de Team Manager als ook de teamleden zullen belemmeringen geïdentificeerd die op hun beurt weer kunnen worden gebruikt om de te behalen doelen te bepalen.

Tijdens de 2-daagse workshop gaan we stap voor stap het plan ontwikkelen o.b.v. de waarden die belangrijk zijn voor het team. Een taak en gedrag georiënteerde aanpak om je doelen te realiseren. Aan het eind van de training is het team klaar voor hun flow!

En daarna zullen we je tijdens  de (2-)maandelijkse follow up sessies ondersteunen met het monitoren van de voortgang o.b.v. het opgestelde plan , onderzoeken waarom het succesvol is of faalt, waarna we gezamenlijk correctieve acties zullen definiëren.

WE KUNNEN JE OOK HELPEN MET

INDIVIDUELE TRAINING & COACHING